Lokacija

Meljska cesta 103, 2000 Maribor

DELOVNI ČAS

PON – PET    7:00-15:00


ADCO & DIXI SLOVENIJA

Meljska cesta 103
2000 Maribor
info@dixi-wc.si
+386 2 230 28 00

Skupina ADCO

Skupina podjetij ADCO je vodilna na svetovnem trgu na področju mobilnih sanitarnih enot, ustanovljena leta 1973 in jo zastopa 49 delujočih podjetij v 29 državah. Skupina ADCO kot uspešno družinsko podjetje deluje že več kot 30 let. Apax Partners je novi večinski delničar skupine od leta 2019. V letu 2018 smo dosegli konsolidirano prodajo v višini 410 milijonov evrov. Nenehna rast prodaje v osnovi temelji na širitvi obstoječih poslovnih modelov, širitvi raznolikega portfelja storitev in razvoju novih poslovnih področij. Dolgoročni odnosi s strankami, tesna zvestoba strank in storitve, ki temeljijo na potrebah, so dejavniki uspeha na ključnih poslovnih področjih gradbeništva in prireditev. Poleg tega dolgoročne naložbe v zaposlene in sredstva zagotavljajo rast skupine družb ADCO. Blagovni znamki TOI TOI® in DIXI® upravljamo v skupini ADCO. Skupina ADCO kot sodobno servisno podjetje ponuja celovite storitve in obsežen portfelj izdelkov, od preprostih straniščnih kabin do luksuznih sanitarnih kontejnerjev in ostalo sanitarno ter prostorsko opremo. Skupina ADCO ponuja prilagojeno rešitev za vsako ciljno skupino ter med drugim vključuje lastno proizvodnjo prenosnih WC kabin in lastno proizvodnjo nadgradenj in opreme za tovorna vozila, v katero spadajo še podjetja TOI TOI & DIXI Sanitärsysteme GmbH, TOI TOI & DIXI Fahrzeugtechnik GmbH, TOI TOI & DIXI Kunststofftechnik GmbH, in MEPS GmbH.

  • PREKO 300.000 WC KABIN PO VSEM SVETU
  • ZASTOPANI V 29 DRŽAVAH. V EVROPI, AZIJI IN AMERIKI
  • 1.900 SERVISNIH VOZIL PO VSEM SVETU
  • 4.000 ZAPOSLENIH PO VSEM SVETU
  • IZPOPOLNJENA SERVISNA MREŽA PO CELOTNEM SVETU
  • 98% STRANK NAS PRIPOROČA DALJE
  • 410 MIO. € SKUPNEGA LETNEGA PROMETA (2018)

VELIKE ZMOGLJIVOSTI

Na razpolago imamo neomejeno število prenosnih WC kabin, zadostno število dostavno-servisnih vozil pa vam omogoča hitro in zanesljivo dostavo in servis na želeni lokaciji.

INTERNACIONALNI »KNOW-HOW«

Skupina ADCO danes velja za največjega dobavitelja prenosnih WC kabin na svetu, s svojo lastno proizvodnjo. Z več kot 30 letnimi izkušnjami na največjih dogodkih in projektih po celem svetu, predstavlja zanesljivega in kvalitetnega partnerja.

VAROVANJE OKOLJA

Odpadne vode iz prenosnih WC kabin se kontrolirano odlagajo izključno v čistilne naprave, za razgradnjo pa se uporablja izključno okolju prijazna greznična tekočina. Tako odpadne vode in fekalije ne obremenjujejo okolja in podtalnice in s tem dosledno pripomoremo k varovanju okolja.

ZAVAROVANJE

Vse prenosne WC kabine so zavarovane proti uničenju, poškodbam in krajam.

Pokliči +386 2 230 28 00 Naroči Naroči Lokacija Lokacija