GRADBENIŠTVO

Zanesljiv partner za manjša in večja gradbišča.

Za vaše gradbišče vam lahko iz enega samega mesta ponudimo vse storitve in celotno sanitarno ter prostorsko infrastrukturo.

Zraven preprostejših sanitarnih rešitev vam lahko ponudimo tudi raznoliko paleto izdelkov s katero vaše gradbišče opremite s popolno sanitarno in prostorsko infrastrukturo.

Naše 25-letne izkušnje vam zagotavljajo varnost in kvaliteto.

Naši svetovalci vam svetujejo pri izbiri pravih izdelkov in opreme ter pri individualnih rešitvah za ostale potrebe na vašem gradbišču.

Pravilna infrastruktura na vašem gradbišču je osnova za optimalne gradbene procese in sanitarne rešitve. Z našo ponudbo raznolikih izdelkov lahko zagotovimo tudi najzahtevnejšim potrebam.

Od najema prenosnih WC kabin do sanitarnih modulov v različnih izvedbah. Tako bo vaše gradbišče v celoti z ustrezno sanitarno opremo.

PRIREDITVE

Pri načrtovanju dogodka vam ponujamo vso potrebno sanitarno infrastrukturo.

Ne glede na to, ali gre za festival, koncert, kulturno ali športno prireditev, so za organizatorja pomembne podrobnosti, katere nam lahko zaupate.

Glede na vrsto dogodka, lokacijo in število obiskovalcev bomo skupaj z vami izdelali prilagojeno sanitarno rešitev, ki jo potrebujete za izvedbo vašega dogodka.

Zaupajte našim izkušnjam, saj dobite vse potrebno na enem mestu in skupaj z vami lahko načrtujemo potrebe glede sanitarne in prostorske infrastrukture za nemoten potek vašega dogodka.

Zagotovimo vam lahko neomejeno število prenosnih WC kabin in ostale sanitarne opreme, kvalitetno in strokovno izveden servis ter na željo tudi sprotno 24-urno čiščenje.

Pokliči +386 2 230 28 00 Naroči Naroči Lokacija Lokacija