Koliko prenosnih stranišč potrebujem?

To je med drugim odvisno od tega, koliko gostov pričakujete ali kako dolgo boste potrebovali WC kabino. Naši svetovalci vam bodo z veseljem svetovali tudi na podlagi vaše okvirne ocene števila obiskovalcev. 

 

Kdaj in kako potekajo dostave naročenih WC kabin?

Dostave naročenih WC kabin načeloma potekajo v skladu z našim urnikom voženj, od ponedeljka do petka v času uradnih ur (po predhodnem dogovoru lahko tudi med 6.00 in 18.00. uro ali izredno med vikendi). Za zagotovitev dostave je potrebno predhodno pravočasno naročilo. V posameznih primerih lahko, iz logističnih razlogov ali višje sile, transporti potekajo izven urnika voženj. Prav tako lahko odvozi potekajo kasneje kot dogovorjeno, kar pa za najemnika ne predstavlja dodatnih stroškov.

 

Ali moram biti prisoten pri dostavi ali prevzemu?

Za dostavo ali prevzem ni nujno potrebno biti osebno prisoten. Prepričajte se, da je mesto namestitve ob dostavi ustrezno označeno. Mesto postavitve mora biti prosto dostopno za naše servisno vozilo na razdalji do 5 metrov. Ovire kot so žerjav,  material, živa meja ali ograja, onemogočajo dostop z našim servisnim vozilom. Pred dostavo vas bo kontaktiral naš voznik, s katerim se boste predhodno dogovorili o točnem mestu postavitve.

 

Kaj je vključeno v ceno najema in ali se transport posebej plača?

V ceno, katero vam bomo posredovali na podlagi vašega povpraševanja, je zajeto:
– dostava WC kabine z našim transportnim vozilo,
– najem za dogovorjeno obdobje,
– servisiranje skladno s potrebami in dogovorom (servis 1x tedensko, zaključni servis, …), z odstranjevanjem in odvozom fekalij
– odvoz WC kabine, po odjavi oz. končanem obdobju najema.

Za cene transporta ograj, kontejnerjev in ostalih artiklov nas prosimo kontaktirajte in z veseljem vam bomo pripravili ustrezno ponudbo.

 

Ali je možno naročitidostavo WC kabin kjerkoli po Sloveniji?

Hitra in zanesljiva dostava poteka in je možna za področje celotne Slovenije.

 

Ali so prenosne WC kabine zavarovane pred poškodbami ali krajo tretjih oseb?

Zavarovanje za škodo tretjih oseb (vandalizem) in kraje je vključeno v ceno najema.

Pokliči +386 2 230 28 00 Naroči Naroči Lokacija Lokacija